Vali Kırbıyık, “Seçimler Hayırlı Olsun.”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, eşi Dilek Kırbıyık ve kızı Sude Kırbıyık ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulunda kullandı.

Oy kullanma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Edirne Valisi Sayın H. Kürşat Kırbıyık, “Sonuçların milletimiz, devletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Vali Kırbıyık; “Değerli arkadaşlar bugün 28. Dönem Milletvekili Seçimleri ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı seçimleri münasebetiyle millet olarak sandık başına gidiyoruz. Şehrimizde de seçimi sabah 08.00 itibari ile oy verme süreci sorunsuz bir şekilde başladı. Ben şimdiden tüm adaylara başarılar diliyorum. İlimiz genelinde 1039 sandığımız mevcut. 1020 tanesi okullarımız ve diğer sandık bölgelerimizde, 9 tanesi mobil sandık şeklinde, sandıklara gelemeyecek olan engelli ve sağlık problemi olan kişilere ilişkin. Onların evlerine götürüyoruz. 6 tanesi kapılarda 3 tanesi ise cezaevlerinde olmak üzere toplam 1039 sandıkta oy verme işlemi devam ediyor.

İlimiz genelinde 319 bin 723 seçmenimiz var. Vatandaşlarımız sabah saatlerinden itibaren gördüğünüz gibi şenlik havasında oy kullanacakları yerlere gelip oylarını kullanıyorlar. Bizim temel görevimiz, sorumluluğumuz seçimlerin güvenliğini tesis etmek. Bu kapsamda da 2080 kolluk personeli ile görevimizin başındayız. Gerek propaganda döneminde gerek bugün oy verme işlemi sırasında gerek oy verme işlemi sonrasından tüm güvenlik tedbirlerimizi almış durumdayız. Arkadaşlarımız konuyu takip ediyorlar. Tekrar seçim sonuçlarının ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün ayrıca özel bir gün anneler günü. Bu vesileyle tüm annelerimizin de anneler gününü özellikle tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)