Başkanlar Son Mesajlarını Yayınladı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da seçimlere sayılı saatler kala belediye başkanı ile siyasi partilerin başkanları yayınladıkları son mesajlarla seçmenlerine seslendiler.

ÜNSAL,”GELİYORUZ”

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, yaptığı paylaşımda “Bir seçim maratonunun daha sonuna geliyoruz. Ülkemizin bekası, evlatlarımızın geleceği için önemli bir seçimin arefesindeyiz. Allah’ın izni ile bu memlekete baharı geri getirmek için yarın oylarımızı kullanacağız.

Sandık kurullarımızda, seçim koordinasyon merkezlerimizde, meydanlarda, sahalarda görevli olan tüm yol arkadaşlarıma çok önemli sorumluluklar düşüyor. Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacağız. Sağlıklı bilgi akışını sağlayarak seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Tüm yol arkadaşlarıma ve sandık kurullarında görevli tüm kamu çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.

Bizleri kutuplaştırmak isteyenlere inat, daha çok birleşerek 14 Mayıs sonrası hak hukuk, adalet yolunda, kimseyi ötekileştirmeden sevgi dilini ve iyiliği tüm Türkiye’ye yayacağız

Liyakatli kadrolarımızla, proje ve çözümlerimizle biz #geliyoruz” dedi.

 

İLKDOĞMUŞ,”AK PARTİ’YE SAHİP ÇIKMA GÜNÜ”

 

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, yayınladığı mesajda 14 Mayıs tarihinin AK Parti’ye sahip çıkma günü olduğunu belirtti.

İlkdoğmuş, mesajında “14 Mayıs'ta Vatansever olmak için;

Vatanını ve yurdunu kaybetmemek için Çanakkale de Seyit Onbaşı gibi 215 kilo top mermisi kaldırmaya gerek yok, siperlerin içinde kuru üzüm, kuru ekmekle günlerce kalıp, eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve resulü diyerek siperden çıkmaya da gerek yok, Sakarya meydan muharebesinde Allahu ekber deyip dönmemek için gitmeye de gerek yok,15 Temmuzda tankların altına yatmaya, Ömer Halis Demir gibi 30 kurşun yemeye de gerek yok,onlar canlarını vererek ,kanlarını vererek vatanımıza sahip çıktılar, bizlere emanet ettiler.

Binlerce kefensiz yatan şehitlerimiz için şimdi vatana sahip çıkma zamanı.

Bizler ise sadece 14 Mayıs günü sandıkta vatanımıza ve yurdumuza dokundurmamak için ülkemizin kazanımlarının yok olmaması için , gelişen Türkiye’nin önünün kesilmemesi için yeni Türkiye yüzyılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyerek hem kendisine hem milletin partisi Ak Parti'ye sahip çıkarak vatansever olarak bu toprakları kanı ile sulayan şehitlerimizin kemiklerini sızlatmamak için yurdumuza vatanımıza sahip çıkıp geleceğimize çocuklarımıza emanet edeceğiz.

14 Mayıs seçimleri, Türkiye'nin tam bağımsızlık seçimidir.

Memleketin tüm kazanımları Türkiye Yüzyılı’nda da var olsun diyenlerle 14 Mayıs’ta bir olacağız!”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Başkanlar Son Mesajlarını Yayınladı.
Yorumlar (0)