104.Yıldır Bitmeyen Coşku…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 104. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İpsala’da da coşkuyla kutlandı.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları Cuma günü saat 10.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Atatürk İlkokulundaki Atatürk Anıtı önünde Çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

KUTLAMALAR FUAR ALANINDA YAPILDI.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamalarına fuar alanında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Ferit Gürbüz ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın öğrencilerin, halkın ve protokolün bayramını kutlaması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasından sonra genç öğrenciler spor müsabakaları ve dans gösterilerini gerçekleştirdi.

Programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlama Programı'na İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Ferit Gürbüz, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Cumhuriyet Savcısı Yasin Özsoy, İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ersin Kanar ve protokol üyeleri katıldı.

BATI TRAKYADAN 90 ÖĞRENCİ MİSAFİR OLDU.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamalarına Batı Trakya’dan 90 öğrenci İpsala Kaymakamlığı tarafından misafir olarak katıldı.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Batı Trakya’dan misafir olarak gelen öğrenciler ile bu programı hazırlayan tüm öğrencilerin Çanakkale gezisine katılacakları müjdesini verdi.

FENER ALAYI DÜZENLENDİ.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları nedeniyle fener alayı düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle Cuma günü akşamı saat 20.30’da İpsala Şehitlik Anıtı önünden Cumhuriyet meydanına kadar Gençlik yürüyüşü ve Fener Alayı yapıldı.

Fener Alayı Cumhuriyet meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku… 104.Yıldır Bitmeyen Coşku…
Yorumlar (0)