İŞKUR, 50 İlde Bekçi Alımı Yapacak.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İŞKUR’un bekçi alımı yapacağı iller arasında Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da bulunuyor.

İŞKUR 50 ilde bekçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından duyurulan bekçi alımı ile ilgili detaylar netleşti. Alım yapılacak kadrolar KPSS şartı ile alınacak. Adayların bu şarta uygun olmaları gerekiyor. En az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilirler.

Başvuru yapanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, herhangi bir sağlık problemi olmaması, siyasi parti üyeliği bulunmaması ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor. Ayrıca, bekçi alımı için belirlenen 50 farklı şehirde ikamet etme şartı da bulunuyor.

EDİRNE’DE DE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan bekçi alımı duyurusu ile 50 farklı şehirde alım yapılacağı açıklandı.

Bu şehirlerarasında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirler de yer alıyor. Bekçi alımı için belirlenen iller içinde Edirne, Çanakkale ve Kırklareli, bulunuyor.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Bekçi alımı için başvurular Türkiye İş Kurumu'nun şubelerinden veya resmi internet sitesinden yapılabilecek. Adayların başvuru sırasında istenen belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde sunmaları gerekiyor. Başvuru yapan adayların gerekli şartları sağlaması durumunda, alım sürecinde değerlendirilmeye hak kazanacaklar.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)