İpsala’da Aile Destek Merkezi Açılacak.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala merkezinde iki adet aile destek merkezinin açılması için çalışmalara hız verildiğini söyledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yılbaşından beri Aile Destek Merkezi açılması çalışmalar yürütüldüğünü ve Şubat ayında meydana gelen deprem nedeniyle çalışmalarda aksamalar olduğunu ifade eden İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, yapımı devam eden yaşam merkezi projesini yerinde inceledi.
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Ticaret Borsası eski binası ile Roman TOKİ konutlarında bulunan sosyal tesislerin ADEM projesi için hazırlandığını belirterek “İpsala’mızda roman vatandaşlarımızın kaldığı TOKİ Konutlarında mülkiyeti kaymakamlığımıza ait olan yeri içerisinde,
Gençlik Merkezi, Spor alanı, Kütüphane, Camii, Kurslar olan Yaşam Merkezine dönüştürüyoruz ve yakın zamanda tamamlıyoruz… İpsala Ticaret Borsanın Eski Binasını Kadınlarımız için hazırlıyoruz. İçerisinde, Kuaför, Çikolata Atölyesi, El Sanatları Kursları, Kafe Kreş olan Aile Destek Merkezimiz yakın zamanda hizmetinizde olacaktır.
İpsala’lı Kadınlarımız Çikolata ve Pasta eğitimini aldı. İpsala Çikolataları konusunda kadınlarımıza güveniyoruz. Yakın zamanda İpsala çikolataları raflarda yerini alacaktır ”dedi.
 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala’da Aile Destek Merkezi Açılacak. İpsala’da Aile Destek Merkezi Açılacak.
Yorumlar (0)