Seçim Kutlamasında Start Verdiler
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Pazar günü yapılan 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sonuçların belli olmasından sonra AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı Cumhuriyet meydanında eğlence düzenledi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkoğmuş, meydana toplanan vatandaşlarla eğlenerek kazanmanın sevincini yaşadı. Önceki dönem ilçe Başkanları İsmet Özçifçi, Mehmet Kerman Kerim Bayraktar, Turan Girgin ile İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Filiz Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay İder, önceki dönem İl Genel Meclisi Üyesi Özcan Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Aykut Özduman, Mediha Saygılı ve Menderes Şenkol’un hazır bulunduğu kutlamada yapılan konuşmalarda AK Parti iktidarının çalışmalarından söz edildi.

İTTİFAK ORTAKLARI YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim zaferi kutlama programına Cumhur ittifakı ortakları Milliyetçi Hareket Partisi İpsala İlçe Başkanı Mehmet Özçiftçi ile Yeniden Refah Partisi İpsala İlçe Başkanı Zakir Küçüktemel ‘de katılarak sevinçlerine ortak oldu.

“REHAVET YOK. BELEDİYEYİ ALACAĞIZ”

Kutlama programında konuşan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bizlerle beraber gece gündüz, sabah akşam mücadele eden, değerli partililerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen seçmenlerimize, Cumhur ittifakı ortaklarımıza ve isimlerini tek tek sayamadığımız gönül dostlarına çok teşekkür ediyorum.

Bu akşam Cumhuriyet meydanında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum.

Bu akşam bir seçimi hayırlısı ile bitirdik. Yarın sabah 8 ay sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin çalışmalarına başlıyoruz. Belediyeyi alacağız ”dedi.

AK Parti’nin kutlaması gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Seçim Kutlamasında Start Verdiler Seçim Kutlamasında Start Verdiler Seçim Kutlamasında Start Verdiler Seçim Kutlamasında Start Verdiler
Yorumlar (0)