İpsala Anadolu Lisesinde Kepler Havaya Atıldı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni saat 19.00'da düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Törene Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katıldı.

İpsala Anadolu Lisesi Müdürü Erdem Mısırlı, bu yıl 69 öğrenciyi mezun ettiklerini belirterek okulun eğitim ve öğretim dönemi çalışma programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Düzenlenen ödül töreninde, okul birincisi olan öğrencisine ödülünü İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, ikinci olan öğrencimize ödülünü İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, üçüncü olan öğrencilere ödülünü İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin verdi.

İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, ”Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Onların yetişmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala Anadolu Lisesinde Kepler Havaya Atıldı
Yorumlar (0)