Öğrenciler YKS provasında
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili himayelerinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler YKS öncesi İpsala Meslek Yüksek Okulunda son deneme sınavlarına girdi.

12 Haziran ve 13 Haziran tarihlerinde İpsala Kaymakamlığı, İpsala MYO, İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İpsala Anadolu Lisesi işbirliği ile YKS provası gerçekleştirildi. 17-18 Haziran tarihinde yapılacak YKS öncesi öğrencilerimiz deneme sınavına girdi.

Deneme sınavına katılan öğrencilere ÖSYM kuralları uygulandı. Öğrenci ve veliler sınav provasından hatalarını görme imkânı bulduklarını belirtti. İpsala Anadolu Lisesi Müdürü Erdem Mısırlı; "YKS’ye sayılı günler kala öğrencilerimizin sınav stresini önceden atmak adına sınav provası niteliğinde gerçek sınav kurallarının bire bir uygulandığı YKS deneme sınavı gerçekleştirdik.

Bu şekilde öğrencimiz sınava en son kaçta girebileceğini, hangi evrakları bulundurması gerektiğini, sınavda nerede oturacağını, birebir tecrübe etti. Öğrencilerimiz için önemli bir prova oldu. Kuralları birebir uyguladık” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)