CHP’nin  Delege Seçimleri Bugün Başlıyor.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisinde açıklanan kurultay takvimine göre devam eden süreçte ilçe kongreleri öncesinde tüm gözler köy ve mahalle yapışacak delege seçimlerine çevrildi.

İLK DELEGE SEÇİMİ BUGÜN YAPILACAK.

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Teşkilatının ilk delege seçimi bugün Turpçular,Hıdırköy,Korucuköy, Sarpdere, Hacıköy, Pazardere ve İbriktepe köylerinde yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı tarafından açıklanan delege seçim takvimine göre yarın Balabancık,Sultanköy,Tevfikiye,Karaağaç ve Sarıcaali köylerinde delege seçimleri gerçekleştirilecek.

Çarşamba günü ise Kumdere, Paşaköy ve Yenikarpuzlu beldesinde yapılacak delege seçimlerine Perşembe günü Yapıldak,K.Doğanca,Koyuntepe,Kocahıdır,Aliçopehlivan ve Esetçe beldesindeki seçimlerle belde ve köylerin delege seçimleri tamamlanmış olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, İpsala’da toplamda 117 delege seçileceğini, bunlardan 13 delegenin doğal delege olduğunu belirterek “Belde ve köylerin delege seçimlerini tamamladıktan sonra 29 Temmuz Cumartesi günü İpsala merkez mahalle delegelerinin seçimlerini yapacağız. Daha sonra yönetim kurulu kongre tarihini belirleyecek” dedi.

Uybaş, partilerindeki yeni sürecin hayırlı olmasını diledi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)