Mısırlı, Uzunköprü’ye Atandı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da Tarih Öğretmeni, İpsala Anadolu Lisesi Okul Müdürü, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Erdem Mısırlı, Uzunköprü’ye atandı.

İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin’i, ziyaret eden Mısırlı,15 yıldır İpsala’da eğitim camiasına hizmet ettiğini ve rotasyon ile Uzunköprü Muzaffer Atasoy Anadolu Lisesine Müdür olarak atandığını söyledi.

İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, ”İlçemizde yapmış olduğu görevlerde özverili ve örnek çalışmalarından dolayı Erdem hocamıza çok teşekkür ederiz. Yeni görev yerinde ve tüm hayatı boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz ”dedi.

MISIRLI, VEDA MESAJI YAYINLADI.

Uzunköprü’ye ataması yapılan Erdem Mısırlı, İpsala halkına bir veda mesajı yayınladı.

Mısırlı, mesajında,”28 Haziran 2012 tarihinden beri yaklaşık 12 yıldır büyük bir gayret ve gururla sürdürdüğüm İpsala Anadolu Lisesi okul müdürlüğünden görev süremin dolması nedeniyle bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

Görevi devraldığım günden bugüne, bir İpsala Sevdalısı olarak okulumuzu bir adım ileriye taşıyabilmek için Ekip Çalışmasına olan inancımızla tüm paydaşlarımızla birlikte çok çaba sarf ettik.

Görev süremiz boyunca güvene ve işbirliğine dayalı, hizmet odaklı, herkesin kendini ifade edebildiği bir çalışma ortamı oluşturmaya gayret ettik. Oluşturduğumuz sinerji ile başarılı projelere imza attığımızı düşünüyorum.

"Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır" düsturunca ilk günkü heyecanla çalışmanın mutluluğunu ve başarmanın hazzını yaşadık.

Göreve başladığımız günkü duruşumuzu, çizgimizi bozmayarak her zaman aynı şevkle ve inançla çalışmalarımızı yürüttük.

Görev yaptığımız süre içerisinde; değerli öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimize bağlı, donanımlı ve ahlaklı yetiştirerek geleceğimizi inşa yolunda ülkemizi her alanda zirveye taşımaları hedefiyle yol aldık.

"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" sözünü rehber edinerek aradan geçen zaman içerisinde üniversiteyi kazanan ve meslek sahibi olan vatan-millet-bayrak sevdalısı yüzlerce öğrencimiz en büyük gurur kaynağımız oldu.

Okulumuz akademik, bilimsel, sosyal kültürel ,sportif etkinliklerde birçok başarılar elde etti.

Görev yaptığım bu süreçte desteğini herzaman fazlasıyla hissettiğim başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Mehmet Engin'e ve tüm İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, her konuda herzaman yanımda olan canım aileme, ailem gibi gördüğüm ve fedakârca çalışan İpsala Anadolu Lisesi’ nin tüm ekibine, Sorumluluk bilinciyle her gün severek dersine giren vefakar öğretmen arkadaşlarıma, aile olabilmenin getirdiği samimiyet ve özveriyle İpsala Lisesini bugününe taşımama yardımcı olan idareci arkadaşlarıma, her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimizin tüm başkan ve üyelerine, her birini evlat bildiğim çok değerli yiğit öğrencilerime, onların saygıdeğer ailelerine, kantin çalışanlarımıza, taşımalı servis şoförlerimize, burada ismini yazmayı unuttuğum cümle gönül dostlarına, tabi ki güler yüzlü tüm İpsala halkımıza can dostlarıma yürekten ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolun varolun.

Makamlar gelip geçici ve emanet olduğunun bilincinde, emaneti yere düşürmeden gök kubbede hoş bir seda bıraktığımız umuduyla, ikinci memleketim bildiğim İpsalamızdan ayrılmanın verdiği hüzün ile sizlere arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Görevler süreli, dostluklar ebedidir.

Hakkımız varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal ederseniz sevinirim. Allah'a ısmarladık.

Mısırlı’nın önümüzdeki günlerde İpsala’dan ayrılması bekleniyor.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Mısırlı, Uzunköprü’ye Atandı. Mısırlı, Uzunköprü’ye Atandı.
Yorumlar (0)