CHP Delege Seçimlerini Tamamlandı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisinde açıklanan kurultay takvimine göre devam eden süreçte ilçe kongreleri öncesinde tüm gözler köy ve mahalle yapışacak delege seçimlerine çevrildi.

17 Temmuz tarihinde köylerde başlayan delege seçimlerine cumartesi günü İpsala merkez mahallelerinde yapılan seçimlerle sona erdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş,”Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı olarak belde ve köylerimizdeki delege seçimlerini tamamladık.

Cumartesi günü merkez ilçe delege seçimlerini yaptıktan sonra 104 delegemiz seçilmiş oldu. Yönetim kurulumuz ve ilçe başkanı doğal delege olduğu için toplamda 117 delege ile ilçe kongremizi yapacağız. “dedi.

Uybaş, cumartesi günü parti binasında yapılan delege seçimlerinin saat 11.00’de başladığını ve saat 17.00’de sona erdiğini söyledi.

ADAY KİM OLACAK?

104 delegesini seçerek kongre sürecine geçen Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe başkanlığında yönetime kimlerin talip olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri CHP Delege Seçimlerini Tamamlandı. CHP Delege Seçimlerini Tamamlandı.
Yorumlar (0)