Kerman,” Atanın Yolunda Yürümeye Devam Ediyoruz”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Önceki dönem İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kerman, mesajında” Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önderimiz Atatürk’ü, ölümünün 85. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz.

Bugün O’nun işaret ettiği çağdaş aydınlık yolda milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun; asil Türk Milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız.

Bunun içinde geçmişten ders alarak; hangi düşüncede, hangi partide, hangi renkte, dilde, hangi dinde, mezhepte olursa olsun birbirimize saygılı olmayı, birbirimizi kabullenmeyi ve kucaklamayı bilmeliyiz.

Çünkü yüce Milletimizin tüm fertleri hür ve mutluluk içinde yaşamayı hak ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyor, tüm halkımıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)