AK Parti ve CHP’li Meclis Üyeleri Toplantıyı Terk Ettiler.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Aralık ayı gündemini yapmak üzere Pazartesi günü akşamı toplanan İpsala Belediye Meclisi; AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin salonu terk etmesi üzerine yapılamadı.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPTILAR.

Toplantıyı terk AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Ogün Kurt, Mediha Saygılı, Aykut Özduman ve Menderes Şenkol,”İpsala Halkının Bilgisine” başlığı altında bir canlı yayın yaparak konu hakkında açıklamalarda bulundular.

AK Parti Grup sözcüsü Ogün Kurt, tarafından yapılan açıklamada,”Bugünkü meclis toplantısında başta lisanslı deponun lisansının ilgili bakanlık tarafından askıya alınması ve vatandaşlarımızın içme sularında yaşanan sıkıntılardan kaynaklı ısınmalarında sorunlar yaşaması konularıyla ilgili Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’a birkaç soru yöneltmek istedik.

Ancak, uzun bir süredir meclis toplantılarında İpsala halkının hakkının arandığının bilinmemesi, yanlışlara karşı ses yükseltildiğinin duyulmaması, bunun neticesinde meclis üyelerinin görüntülerinin verilmemesi adına yoğun bir çaba sarf edilmesi sebebiyle 04.12.2023 tarihli belediye meclis toplantısını birilerinin ''yankiler'' ve ''palyaçolar'' olarak tabir ettiği 6 meclis üyesi olarak üzülerek terk etmek zorunda kalmış bulunmaktayız.

Türlü Ali Cengiz oyunlarıyla İpsala halkının gerçekleri görmesinden ve duymasından mahrum bırakılması üzerine İpsala halkı adına haklı tepkimizi gösterdiğimiz 04.12.2023 tarihli meclisimiz yeterli sayı sağlanamadığı için toplanamamış olup 06.12.2023 Çarşamba günü tekrar toplanacaktır. Bilinmesini isteriz ki işlerin bu noktaya gelmesinin sebebi kim veya ne olursa olsun İpsala halkının menfaati için Çarşamba günü yapılacak meclis toplantısında gereği tarafımızca yapılacaktır. AK Parti Belediye Meclis üyeleri olarak İpsala halkının bilgilerine sunarız.”denildi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti ve CHP?li Meclis Üyeleri Toplant?y? Terk Ettiler. AK Parti ve CHP’li Meclis Üyeleri Toplantıyı Terk Ettiler.
Yorumlar (0)