Hoşgeldin 2024…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Acı ve tatlı hatıraları dün akşam 2023 yılını geride bırakarak 2024 yılına bugün ilk adımı attık.

Hepimizin ortak dileği yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk oldu. Kimi evinde televizyon karşısında sofra başında, kimi eğlence mekânlarında 2024'ü, karşılarken, "Bütçe elvermedi", "Evimizde daha rahat" deyip kimileri de televizyon başında yerini aldı.

Sevinciyle üzüntüsüyle, acısıyla tatlısıyla koskocaman bir yıl daha geride kaldı. Çarşı pazarda son bir haftadır yaşanan yılbaşı telaşı akşam yerini eğlenceye bıraktı.

İpsalalılar yeni yıla huzur ve güven içinde girdi. Eğlence mekânları dolup taşarken, kimileri de ailesiyle, eşiyle dostuyla evlerinde buluşup yılbaşı sofralarının başında televizyon karşısında 2024'ü karşıladı.

İpsala Belediyesi'nin oluşturduğu nöbetçi ekipler de vatandaşa hizmet için yılbaşı mesaisindeydi. Bu arada jandarma ve emniyet kendi sorumluluk alanlarında her günkü gibi yılbaşı günü ve akşamı da vatandaşın can ve mal emniyeti için görevlerinin başındaydı. Hastanelerde de şifa arayanlar için sağlık çalışanları da nöbetini yerine getirdi. Yılın son günü yılbaşı satışlarından nasiplenen esnaf yaşanan hareketlilikle 2023'ü gülen yüzüyle uğurladı.

Kimileri çalışarak görev başında 2024'e 'merhaba' deyip 2013'le vedalaşırken, her yılbaşı gecesi olduğu gibi bazı eğlence mekânlarında da yeni yıl coşkusu sabaha kadar sürdü.

Edirne’de yılbaşı nedeniyle Jandarma; 315 personel, 74 araç, 5 drone ile Emniyet; 861 personel, 165 araç, 1 hava aracı, 1 dedektör köpeği ile Sahil Güvenlik; 37 personel, 4 yüzer aracı ile yılbaşı gecesi görev yaptı.

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)