Uysal, İpsala Adayını İbrahim Göksu Olarak Açıkladı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, önceki gün İpsala’ya gelerek, partisinden İpsala belediye başkanlığı için tek aday adayı olan İbrahim Göksu’nun belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

İpsala’ya gelerek İpsala Belediye Başkanlığı aday adayını kesinleştirerek duyuran Genel Başkan Gültekin Uysal, Demokrat Parti’den aday adayı olan İbrahim Göksu’nun artık belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. İpsala’da konuşma gerçekleştiren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal; “Bir büyük geçmişin içerisinden geliyoruz. Vatan kaybetmenin ne demek olduğunu biliyoruz. Balkanlar’dan Tuna boylarından sığına sığına Trakya ve Anadolu parçasına sığınmışız. Bu coğrafyada insanımızın alnı ak şekilde yaşayabilmesi, refah içerisinde, özgür bir şekilde geleceğini arayabilmesi için bu bayrağı elden ele taşıyarak bugünlere kadar getirdik. Bu ülkeyi tarımdan başlayarak, doğduğu topraklarda insanlarımızın kendi geleceğini arayabileceği bir vatan haline getirdik” ifadelerine yer verdi.

 Konuşmaların ardından İpsala Belediye Başkan adayı Göksu’nun elini kaldıran Uysal, İpsala Belediye Başkanlığı için Demokrat Parti’nin adayının İbrahim Göksu olduğunu açıkladı. Genel Başkan Uysal’ı İpsala ziyaretinde Demokrat Parti Edirne İl Başkanı Ayten Ercan ve Demokrat Parti İpsala İlçe Başkanı Nur Babacan da yalnız bırakmadılar. Demokrat Partililer gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinde ise 2024 yılı 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için oy istediler.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)