Kerman’dan 600 Konut Sözü…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’ya 1 ve 2 etap TOKİ Konutlarını getirerek soruna bir nebze katkı sağlayan AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, İpsalalılara 600 konutluk TOKİ sözünü yeniledi.

İpsala’nın konut açığı olduğunu, İpsala’ya atanan memurların ev bulmakta zorluk çektiklerini ifade eden Kerman,”İpsala’yı değiştirmek ve geliştirmek zorundayız.2023 yılında İpsala merkezindeki nüfus artışı sadece 7 kişidir. Bu şekilde ilçeyi kalkındırmak mümkün değildir. Bunun yolu konut sayısını arttırmak ve istihdamı geliştirmektedir. Daha önce 1. etap 2.etap TOKİ’leri bitirerek sizlerin hizmetine sunduk. Görülüyor ki; bu yeterli gelmemektedir. Biz bunu TOKİ’den alacağımız destekle çözeceğiz. Her mahalleye TOKİ konutları yapacağız. Özel teşebbüsünde katkıları ile bu konuyu çözeceğiz.”dedi.

Kerman,”Allah’ın yardımı ve sizlerin desteği ile yeniden başkan seçilirsem, ilk takip edeceğim konuların başında konut meselesi gelecektir” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman’dan 600 Konut Sözü…
Yorumlar (0)