Seçime 1 Adım Daha!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Türkiye genelinde adaylar 31 Mart yerel seçimleri için kapı kapı dolaşıp propagandalarını yapmaya devam ederken, seçmen kâğıtları da muhtarlıklara önceki gün itibariyle ulaştı...

Muhtarlar bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da seçmen kâğıtlarını vatandaşa ulaştırmak için mesai harcıyor...

Türkiye genelinde adaylar 31 Mart yerel seçimleri için kapı kapı dolaşıp propagandalarını yapmaya devam ederken, seçmen kağıtları da muhtarlıklara önceki gün itibariyle ulaştı.
Türkiye’de 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında belediye başkanlığı, belediye ve il genel meclisi ile muhtar adayları, seçim propagandalarına hızla devam ediyor. Seçim takviminin işlemeye devam ettiği süreçte, oy kullanacak olan vatandaşların seçmen kâğıtları da önceki gün muhtarlıklara ulaştı. Vatandaşlar kâğıtlarını mahalle ve köy muhtarlıklarından teslim alabilecekleri gibi, bir dönem daha hizmet için aday olan muhtarlar da seçim çalışmalarının yanı sıra seçmenlere bizzat giderek kağıtlarını teslim edebiliyor.
Seçmen kâğıtlarını vatandaşlara ulaştırmaya başladıklarını söyleyen Bayrambey mahallesi Muhtarı Ayhan Selvi; “Kağıtlarımızı 1 Mart tarihinde il seçim kurulundan teslim aldık. Hazırlıklara tüm hızımızla devam ediyoruz. Biz muhtarlık olarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza Seçmen Bilgi Kağıtlarını kapı kapı dolaşarak teslim edeceğiz. Gelip buradan almak isteyen mahalle sakinimiz olursa buradan da alabilir. Onlara da çayımızı, kahvemizi ikram ederek kağıtlarını teslim edebiliriz” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)