Kerman,
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, 418 dönümlük Ormaniye arazisinde seracılık projesi uygulayacaklarını söyledi.

Ormaniye arazisinin geri alınması konusunda yoğun talepler olduğunu kaydeden Kerman, " Bir arkadaşımız bu konuda imza kampanyası başlatarak konuyu gündeme getirmisti. Bu talepler doğrultusunda Ormaniye arazisini Ankara'da yapacağımız girişimler sonucu geri alacağız. Sonra buraya yapacağımız proje ile İpsala'da seracılığın gelişmesi için ciddi kaynaklar bularak projelendireceğiz."dedi.

İpsala’nın sorunlarının bu dönem bitmesi gerektiğini kaydeden Kerman, "2014-2019 dönemlerinde ilçemizin alt yapı sorununu çözdük. Şimdi de konutlar ve parklar yaparak kısacası İpsala'nın sosyal ve ekonomik yönünü geliştireceğiz" dedi.

OSB GELİYOR.

Kerman, yıllardır mücadelesi verilen Organize Sanayi Bölgesinin bugün alt yapısı bitmiş ve fabrikaların temellerinin atılma noktasına gelmiştir.Çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektedir.İpsala olarak bu duruma hazır olmak durumundayız.Mutlaka konut sorununu çözmeliyiz."dedi.

İpsala'nın bu dönem iktidar ile buluşması gerektiğini kaydeden Kerman, "Bir dönem daha İpsala, iktidar ile buluşursa çözülecek sorun kalmaz" dedi.

Seçim çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydeden Kerman, "vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz İpsala'nın sorunlarını bizim çözeceğimizi ifade ediyorlar " dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar