Dünya Tarihine Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünün yazıldığı, dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıl dönümü kutlamaları bugün gerçekleştirilecek..

Tarihe yüzyılın savaşları olarak geçen Çanakkale Deniz Savaşı ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıldönümü kutlama programı yarın saat 10.00’da Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak.

PROGRAMA ATATÜRK İLKOKULUNDA DEVAM EDİLECEK

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Anma programı, Atatürk İlkokulu’nda Atatürk Konferans Salonunda devam edecek.

Saat 10.30’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak program, Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Çanakkale Savaşı Videosu, “Çanakkale Şehitlerine” Şiirinin okunması, Ödül Töreni,”Çanakkale Geçilmez” tiyatro gösterisi ile sona erecek.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Anma programı, nedeniyle bugün şehit aileleri ziyaret edilecek.

MEVLİD OKUTULDU

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Anma programı, nedeniyle 15 Mart Cuma günün Alaca Mustafa paşa camiinde Cuma namazı öncesi  Mevlidi Şerif okutuldu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Dünya Tarihine Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale
Yorumlar (0)