Kerman, İpsala İçin 61 Vaad Verdi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde göreve gelmesi halinde 5 yıl içinde 61 vaad gerçekleştireceğini söyledi.

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, İpsala’nın son 5 yılda duraklama dönemine girdiğini ifade ederek “31 Mart’taki seçimler tarihi bir öneme sahiptir. İpsala için köprüden önceki son çıkıştır. Çünkü İpsala’nın yatırıma ihtiyacı var. Konut ihtiyacı var. Yeni yatırımları bu dönemde sağlayamazsak İpsala, bir adım ileriye gidemez” dedi.

İPSALA’YA 600 KONUT ŞART

Çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiğini vurgulayan Kerman, İpsala’nın en önemli sorunlarından birisinin konut sıkıntısını olduğunu kaydeden Kerman,”Bu sorunu İpsala’ya 600 adet TOKİ konutu yaparak aşmayı planlıyoruz. Çünkü İpsala’mıza atanan memurumuzun ev bulamadığı için Keşan’a, gitmesini istemiyoruz.”dedi.

İpsala’da Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların bu sene içinde faaliyete geçeceğini vurgulayan Kerman,”Fabrikaların devreye girmesi ile işsizlik sorunu ortadan kalkacak. Belediye olarak yapacağımız termal otelde ise 300 insanımıza iş ve aş imkânı sağlayacağız” dedi.

61 Vaadini kamuoyu ile paylaşan AK Parti İpsala Belediye Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,”Allah yardım eder,sizler desteklerseniz; İpsala’mıza söz verdiğimiz projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman, İpsala İçin 61 Vaad Verdi. Kerman, İpsala İçin 61 Vaad Verdi. Kerman, İpsala İçin 61 Vaad Verdi. Kerman, İpsala İçin 61 Vaad Verdi.
Yorumlar (0)