AK Parti’nin İftar Yemeği Bu Akşam
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeği bu akşam Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilecek.

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, bu akşam düzenledikleri iftar yemeğine TBBM’nin önceki dönem başkanı Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop ile AK Parti Edirne Milletvekili Sayın Fatma Aksal’ın katılacaklarını belirterek ”Mübarek Ramazan ayının ilk büyük iftarını bu akşam gerçekleştireceğiz. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde kendilerinden her zaman büyük destek gördüğümüz Sayın TBBM’in önceki Başkanı Sayın Mustafa Şentop hocamız ile bizlere her zaman yardımcı olan Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal hanımefendiyi misafir edeceğiz. Bütün İpsalalı hemşehrilerimizi iftarımıza bekliyoruz” dedi.

TEKİN,”DAVETLİMİZSİNİZ”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, bu akşam yapacakları iftar yemeğine herkesin davetli olduğunu belirterek,”Hazırlıklarımızı tamamladık. Sizlerle kucaklaşmak Ramazan ayının manevi havasını birlikte yaşamak için sizleri bu akşamki iftar yemeğimize bekliyoruz” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti’nin İftar Yemeği Bu Akşam
Yorumlar (0)