Kerman,”Gerçek Belediyecilikle Tanışmaya 5 Gün Kaldı.”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, Pazar günü yapılacak seçimler nedeniyle İpsalalılara çağrıda bulunarak “İpsala’nın hızı kesilmesin”

Pazar günü yapılacak seçimlerin İpsala için büyük önem taşıdığını kaydeden Kerman,” 5 yıldır duraklama dönemi yaşayan İpsala’nın artık yoluna devam etmesi gerekmektedir.5 yıldır İpsala büyük bir ivme kaybetmiştir. Yoluna devam etmesi, daha güzel daha çağdaş bir ilçe olması için iktidar partisi ile buluşmalı ve eksiklerini bir an önce tamamlamalıdır.”dedi.

Kerman,”Seçimlere çok az bir süre kaldı. Kaybedecek bir beş yılımız daha yok. Çocuklarımızın, İlçemizin geleceğini önemsiyor isek, sandığa gitmeden önce geçmişte yapılan yapılmayan çalışmaları bir kez daha sorgulamınızı ve işi ehline teslim etmenizi önemle istiyoruz.

Önümüzdeki 5 yıl İpsala için çok önemli ve kritik bir süreçtir.

Çünkü Organize Sanayi Bölgesi kurulurken biz sessiz kalamayız. İpsala'yı yeni gelişmeye hazırlamaya mecburuz. Düşünüp, taşınıp iyi bir karar vermek durumundayız.”dedi.

Konuşmasını İpsala’nın gerçek belediyecilik tanışmasına 5 gün kaldığını ifade eden Kerman,”

“Artık İpsala için eserleri, hizmetleri, projeleri, yatırımları konuşmanın zamanı geldi. Bu ilçenin derdinden de dilinden de biz anlarız.”dedi.

Gittiği her mahallede sevgi gösterileri ile karşılanan Kerman,31 Mart akşamı Cumhuriyet meydanında buluşalım mesajını seçmenlerin iletti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman,”Gerçek Belediyecilikle Tanışmaya 5 Gün Kaldı.”
Yorumlar (0)