Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

2019 yılında 80 farkla kaybettiği Belediye Başkanlığını; 112 farkla yeniden kazanarak İpsala Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Kerman, herkesin başkanı olacağı mesajını verdi.

Pazar günü huzur ve güven ortamında gerçekleşen seçimlerin sonuçlarını Serhat ilkokulunda takip eden AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, sonuçların açıklanmasından sonra davul ve zurnalar eşliğinde, omuzlara alınarak kendisini bekleyen kalabalığın mutluluklarına ortak oldu. Serhat ilkokulunda Cumhuriyet meydanına yürüyerek gelen Kerman’a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

“NEREDE KALMIŞTIK”

Cumhuriyet meydanında kendisini “Yaparsa Kerman Yapar” “En Büyük Başkan Bizim Başkan” “Durmak Yok Yola Devam” sloganları eşliğinde kürsüye gelen Kerman, ”Nerede Kalmıştık” diye sözlerine başladı.

Kendisi ile hareket eden, yol yürüyen herkese teşekkür eden Mehmet Kerman, ”Çok yorucu ve stresli bir seçim atmosferini geride bıraktık. Seçim sürecinde gece gündüz görev yapan Emniyet ve Jandarma güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ediyorum. Huzurlu ve güzel bir seçim oldu. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güzel bir seçim ortamından zaferle çıktıklarını ifade eden Kerman, bu dönem daha çok çalışacaklarını belirterek İpsala’yı Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyacaklarını iddia etti. Kerman, ”Parti rozetini çıkarıyorum ve herkesin Belediye Başkanı oluyorum” dedi.

Konuşmasından sonra meydanda oynayan Kerman, gecenin ilerleyen saatlerine kadar tebrikleri kabul etti.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAKİ KİM NE KADAR OY ALDI?

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman, ?Herkesin Ba?kan? Olaca??m? Kerman, ?Herkesin Ba?kan? Olaca??m?
Yorumlar (0)