İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Kerman, “Ankara’dan Büyük Destek Alacağız.”

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde İpsala Belediye Başkanlığı görevine Ak Parti’den seçilen Mehmet Kerman, mazbatasını alarak görevine başladı.

MAZBATAYI ALDI

Dün saat 14.00 sıralarında İlçe Seçim Kuruluna gelen Belediye Başkanı Mehmet Kerman, burada mazbatasını aldıktan sonra beraberindekilerle Cumhuriyet meydanına geldi. Atatürk Anıtına çelenk koyan Kerman, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Belediye hizmet binası önüne geldi.

DANA KESİLDİ.

Cumhuriyet meydanındaki çelenk sunumundan sonra Belediye Hizmet binası önüne gelen İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, kesilen dana ile birlikte İpsala Müftüsü Ahmet Bayraktar tarafından yapılan duaya iştirak etti.

KERMAN,”HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

Kurban kesilmesi ve dua edilmesinden sonra kısa bir konuşma yapan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, burada yaptığı konuşmada herkesin başkanı olacağı sözünü yeniledi.

Kerman, konuşmasında bugün mazbatayı alarak göreve başladıklarını belirterek ”Belediye meclis üyelerimizle birlikte Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine İpsala’yı taşıyacağız. Bunun sözünü veriyorum. Size layık bir Belediye Başkanı olacağım. Hiçbir şekilde gönül kırmadan, hiçbir şekilde parti gözetmeksizin hizmet vereceğimize söz veriyorum. Hiçbir kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan ve parti gözetmeden hizmet vereceğiz. İpsala’mıza Ankara’nın desteklerini sağlayarak, yeni temeller atarak hizmete sokacağız.31 Mart akşamı özgür iradesi ile bizlere 5 yıl hizmet etme yetkisi verdiniz. Biz de size iki bayram yaşatacağımıza söz vermiştik. Şimdi birincisini, Çarşamba günü ikincisini birlikte yaşayacağız” dedi.

Kerman, Pazartesi günü akşamı halk iftarı düzenleyeceklerini ifade etti.

DEVİR TESLİM YAPILDI.

İpsala Belediye Başkanlığı makamında önceki dönem Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal tarafından çiçekle karşılanan Mehmet Kerman,burada kısa bir konuşma yaparak 10 yıl önce kazandığı seçimi 5 yıl önce devrettiğini belirtti.

Ünsal ise Kerman’a,yeni görevinde başarılar diledi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı. İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı. İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı. İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı. İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı. İpsala’da 2.Kerman Dönemi Başladı.
Yorumlar (0)