Teknonet Hizmete Girdi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da genç iş adamı Hüseyin Bülbül tarafından hazırlanan işyeri hastane karşısında hizmet vermeye başladı.

Teknonet firması sahibi Hüseyin Bülbül yaptığı açıklamada, ”Yaklaşık 20 yıl önce Teknonet adı altında ilçemizde bilgisayar sistemleri ve satış sonrası hizmetleri alanında faaliyete başladım. Yine bundan 18 yıl önce güvenlik kamera sistemlerini ilçemize ilk getiren firma olmakla beraber Trakya bölgesinde bu sektörde hizmete başlayan sayılı isimlerden biriyim. Ayrıca kendi tasarımım olan IpPbx telefon santrallerini de 10 yıldır başta kamu kurumlarımız olmak üzere işletmelerimizin kullanımına sunmaktayım. Sizlerin de desteği ile birçok örnek projeye ve başarılı işlere imza atmış olmanın gururunu yaşıyorum.

Bilişim alanında bölgemizde ilklere imza atmış olmak benim için son derece onur verici olup hizmet verdiğim tüm faaliyet alanlarında sürekli gelişen teknoloji ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda ürün ve hizmetlerimi geliştirmeye, yeni çözümler üretmeye, kaliteden ödün vermeden devam ediyorum.

Uzun zamandır ilçe halkımızın ozalit, plan kopya ve tarama işleri için komşu ilçelere gitmekte olduğunu ve bu nedenle hem zaman hem de maddi olarak kayıplar yaşadığını gözlemledim.

Kullanılan ekipmanların bilişim sektörü ile doğrudan bağlantılı olması ve sektördeki tecrübelerimden dolayı ozalit baskı ve kopyalama hizmetlerini yine ilçemizde ilk olarak değerli İpsala ve bölge halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyorum.

22 Nisan 2024 tarihinden itibaren Enez Caddesinde İpsala Devlet Hastanesi karşısında bulunan yeni iş yerimde resmen faaliyete başlıyorum.

Bilişim ve ozalitle ilgili tüm ihtiyaçlarınız için iş yerimde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağım. İlçemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Teknonet Hizmete Girdi. Teknonet Hizmete Girdi.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar