Kerman’a, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden sonra İpsala Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Kerman’a, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti İstanbul Milletvekili, İl Koordinatörü Seda Gören Bölük,İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı,önce dönem İl Başkanı ve Belediye Başkan adayı Belgin İba ile birlikte İl yöneticileri İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı,ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

AK Parti İstanbul Milletvekili, İl Koordinatörü Seda Gören Bölük,”İpsala’ya 5 yıl aranın ardından yeniden gerçek Belediyeciliği getirecek Belediye Başkanımız Mehmet_Kerman’a İl Başkanvekilimiz Aydoğan_Akıncı, İlçe Başkanımız Mahmut Tekin ve Belediye Başkan adayımız Belgin İba ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dedik. Mehmet Başkanımıza nezaketi için teşekkür ediyor, AK Belediyecilik yolunda başarılar diliyorum.”dedi.

KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ

Keşan Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Anbarcı, Gürcan Özkul, Selçuk Ataklı, Meclis Üyeleri Onur Güven, Göksel Aktaş, Genel Sekreter Erdem Başak ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nur Kalıntaş ile birlikte İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Keşan TSO Heyeti olarak İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a yeni dönemde çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Bölgemiz ticaret, sanayi, tarım ve turizm alanları üzerine istişarelerde bulundu.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Yeniakrpuzlu ve Esetçe Beldelerini de ziyaret ederek belediye başkanlarına hayırlı olsun dileğinde bulundular.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman’a, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor. Kerman’a, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.
Yorumlar (0)