Amatörler'de fikstür tamam
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Süper Amatör Futbol Ligi'nin 15 Ekim, 1'inci Amatör Futbol Ligi'nin ise 12 Kasım tarihinde başlaması kararlaştırıldı.

Edirne Amatör Süper Ligi Futbol Tertip Komitesi seçimi ve kura çekimi ile 1'inci Amatör Küme Futbol Tertip komitesi seçimi, gruplandırılması ve kura çekimi gerçekleştirildi. Süper Amatör Futbol Ligi'nin 15 Ekim, 1'inci Amatör Futbol Ligi'nin ise 12 Kasım tarihinde başlaması kararlaştırıldı.
Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2017 - 2018 Futbol Sezonu toplantısı federasyonun sosyal tesislerinde yapıldı. ASKF Başkanı İbrahim Acar  bir yakının vefat haberi üzerine toplantıdan ayrılmak zorunda kaldı. Bunun üzerine toplantıyı ASKF Başkan Yardımcısı Muzaffer Yıldırım açtı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan oluşturuldu. Divanda Muzaffer Yıldırım, Emre Alp (ASKF), Yavuz Çiroz (TFF İl Temsilcisi), Murat Ulaşdır (GHSİM) ve Erdoğan Öztürk (TÜFAD) yer aldı.
Toplantıda Muzaffer Yıldırım ve Yavuz Çiroz tarafından katılımcılara bilgi verilmesinin ardından Tertip Komitesi seçimi yapıldı. Ardından Süper Amatör takvim seçimine geçildi. 
Toplantıda Tertip Komitesi Üyeliklerine Ömer Bahar (Saraçhanespor), İbrahim Şahin (Kirişhane), Faruk Kosva (Kazanova) seçilirken yedek üyeler ise Hamza Erhan (Subaşı), Şenol Geçmiş (Yeniimaret)z ve Kerim Çelik'ten (Osmanlı) oluştu.  
SÜPER AMATÖR FUTBOL LİG
Buna göre, Süper Amatör Futbol Ligi 15 Ekim'de başlayacak ve ilk yarı 24 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı ise 21 Ocak 2018 tarihinde start alacak ve sezon 1 Nisan'da tamamlanacak.
Süper Amatör Lig'de 18 Kasım Kurtuluşspor, Anafartalarspor, Çarşı, Havsa Birlik, İpsalaspor, Karlıovaspor, Keşanspor 1954, Osmanlıspor, Saraçhanespor, Tuncaspor, Yeniimaretspor ve Yıldırım Gerçlerbirliği olmak üzere 12 takım mücadele edecek.
Süper Amatör Futbol Lig'de ilk hafta maçları şöyle:
Osmanlıspor - Saraçhanespor
Keşanspor 1954 - İpsalaspor
Yıldırım Gerçlerbirliği - 18 Kasım Kurtuluşspor
Karlıovaspor - Çarşı
Havsa Birlik - Tuncaspor
Yeniimaret - Anafartalarspor
1'İNCİ AMATÖR FUTBOL LİGİ
1'inci Amatör Futbol Ligi Doyranspor ve Beğendik'in katılmaması nedeniyle 7 takımlı 2 grup olarak oynanacak. Maçlar 12 Kasım'da başlayacak ve ilk yarı 17 Aralık'ta sona erecek. Lig'de ikinci yarı 4 Şubat 2018'de başlayacak ve 11 Mart tarihinde maçlar tamamlanmış olacak.
1'inci Amatör Futbol Ligi'nde gruplar şöyle oluştu:
A GRUBU
Yenikarpuzlu, Aşçıoğlu, Karaağaç Ardaspor, Kirişhanespor, Tayakadınspor, Havsa Yenimahalle, Küçükpazar
B GRUBU
Subaşıspor, Keşan İdmanyurdu, Ayşekadınspor, DSİ Spor, Kazanova Spor, Lalapaşa Spor, Kırc

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)