Saros Bayramda Doldu Taştı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Saros Körfezi kıyısındaki sahil beldeleri 3 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. 40 dereceyi bulan hava sıcaklığı nedeniyle tatilciler, bol bol denize girdi.

Saros Körfezi kıyısındaki sahil beldeleri 3 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı.  40 dereceyi bulan hava sıcaklığı nedeniyle tatilciler, bol bol denize girdi.

Kendi kendini temizleyen dünyanın 3 körfezi arasında yer alan Saros Körfezi’nde bayram yoğunluğu yaşandı. Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar Saros Körfezi’nin sahil şeridindeki plajları doldurdu. Çevre illerden gelen tatilcilerle birlikte nüfusu 300 bine dayanan Erikli sahilinde ise adım atacak yer kalmadı.

GÜNEY SAHİLLERİNİ ARATMIYOR

Hava sıcaklıklarının rekor düzeye ulaştığı son bir hafta içerisinde Türkiye'de çöl sıcakları şehir merkezlerini adeta kavuruyor. Saros Körfezi kıyısındaki tatil beldeleri ise artık güney sahillerini aratmıyor.

İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ

Saros Körfezi'ndeki Altınkum, Sultaniçe, Gülçavuş, Yayla ve Erikli gibi sahil şeridindeki plajlar adeta dolup taşıyor. Sahillerde adım atmaya yer bulmak imkansızlaşırken, serinlemek için denize akın eden vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturuyor.Yazlıkçılar gün boyunca yüzüyor ya da şemsiyelerin altına sığınıp, kitap gazete okuyarak zamanını geçiriyor. Kimileri de birkaç aile birleşip tekne kiralayarak deniz turu yapıyor.

ÇADIR VE ARAÇLARDA SABAHLADILAR

Saros Körfezi’nde kıyısındaki sahil beldelerinde Otel, pansiyon ve kiralık evler ise tamamen doldu. Tatilciler plaja kurdukları çadırlarda, şezlongların üzerinde veya araçlarında yatarak sabahlarken, özellikle marketlerde uzun kuyruklar oluşturdu. Tatilciler duş ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılamakta ise güçlük çekti.(Mutlu Akbaşak Sonhaber Edirne)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)