İ  L  A  N
Paylaş
Tweetle
Paylaş

EDİRNE DEFTERDARLIĞI İPSALA MALMÜDÜRLÜĞÜ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAŞINMAZ MAL İRTİFAK HAKKI İHALESİ

 

 

 

MEVKİ

PAFTA

ADA

PARSEL

 

İrtifak Hakkı Amacı

 

YILLIK TAHMİNİ

GEÇİCİ

İHALE

SIRA

TAŞINMAZ

MAHALLE

YÜZÖLÇÜMÜ

Süre

BEDELİ

TEMİNAT

GÜNÜ

SAATİ

01

22040105961

          KARPUZLU

 

      162

2

51.020,41

Tesis Kurulması

30 yıl

12.250,00

367,5

13/07/2017

14:00

                                           

Yukarıda nitelikleri belirtilen 1 adet taşınmaz malın irtifak hakkı ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca Pazarlık Usulü ile karşısında yazılı tarih ve saatte,  hizasında belirtilen tahmini bedel üzerinden Edirne Defterdarlığı İpsala Malmüdürlüğün de teşekkül edecek komisyon huzurunda, Milli Emlak Odasında yapılacaktır.

  • İhaleye katılmak istiyen isteklilerin ihale saatine kadar :
  • Geçici Teminat (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre hazırlanmış süresiz ve limit içi düzenlenen, işin özelliği belirtilen teyit yazısı ile birlikte teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)
  • Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, (Tasdikli Yerleşim Yeri Belgesi)
  • Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan suretini veya nüfus cüzdanı örneğini vermeleri, (Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri , özel hukuk tüzel kişilerin, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye  katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imzalı sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yukarıda (a ve c) bentlerinde  belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklife bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.
    • İhaleye ait şartname ve ekleri mesai saatleri içersinde Edirne Defterdarlığı İpsala Malmüdürlüğü ücretsiz olarak görülebilir.
    • İrtifak Hakkı ihalesine konu taşınmaz Şehir İmar Planı dışında kalmaktadır.
    • Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
    • Türkiye genelinde ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr. veya www.edirnedefterdarliği.gov.tr adresinden öğrenilebilir.

                                                            İlan Olunur

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)