Trap Yarışları Profesyonel Hale Getirilecek
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneğince 1. Trap Atışları Yarışması Pazar günü gerçekleştirildi.

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneğince 1. Trap Atışları Yarışması Pazar günü gerçekleştirildi.

Koşuyeri mevkiinde düzenlenen yarışmada, amatör ve profesyonel kategorilerinde trap atışları yapıldı.

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Aykut Özduman, yaptığı açıklamada, bu sene ilkini düzenledikleri yarışmanın gelecek yıllarda geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Yarışmaya ilginin yoğun olduğunu aktaran Özduman, şunları kaydetti: “Bu sene ilk defa yapmamıza rağmen yaklaşık profesyonel ve amatör dallarında Edirne ve ilçelerinden, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli illerinden de olmak üzere yaklaşık 250-300 yarışmacı katıldı. Ayrıca Yunanistan’dan da atıcılığa meraklı misafirlerimiz geldi. Gelecek yıllarda bu etkinliği daha profesyonel ve uluslararası yapmayı hedefliyoruz. Sponsorlarımıza ve tüm avcı ve atıcılarımıza teşekkür ederim." 

Yarışma sonunda dereceye giren atıcılara kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmaya, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile çevre il ve ilçelerdeki avcılar ve atıcılar dernek başkanları da katıldı. 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri  Trap Yarışları Profesyonel Hale Getirilecek  Trap Yarışları Profesyonel Hale Getirilecek  Trap Yarışları Profesyonel Hale Getirilecek  Trap Yarışları Profesyonel Hale Getirilecek
Yorumlar (0)