Girgin, ”Buğday Altın Yılını Yaşıyor”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin :“Toprak Mahsulleri Ofisimizin buğday alımı yapması çiftçimizi memnun etmektedir.” dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin  :“Toprak Mahsulleri Ofisimizin buğday alımı yapması çiftçimizi memnun etmektedir.” dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin TMO İpsala Ajans Müdürü Hilmi Narcu ve çalışan personeli ziyarette bulunarak gazetemize açıklamalarda bulundu.

 Girgin, “Toprak Mahsulleri Ofisi İpsala Ajans Müdürlüğü 2017 yılı ürünü olan buğday alımlarına başlamıştır. İpsala Ajansımızı ziyaret ederek alımlar hakkında bilgi aldık. Buğday sezonunun çok iyi geçtiğini tespit ettik ve  ‘’ Bu yıl Buğday Altın Yılını Yaşıyor’ ’diyen Girgin, Sözlerine şöyle devam etti : ‘’ Verim ve Kalite Rekorları kırıldığı bir sezon yaşıyoruz. Ak Parti Hükümeti Üreticisinin ve Çiftçisinin yanında olduğunu bir kere daha göstermiştir. Alımlar hızlı ve devamlı olacaktır. Hiçbir üreticimizin alımlarla ilgili endişe etmesine gerek yoktur. Tek kilo ürün kalana kadar alımlar devam edecektir. Ayrıca Üreticilerimizin alımlar esnasında bekleme yapabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir yer yapılacağı müjdesini de vermek istiyorum. Toprak Mahsulleri Ofisimizin alım yapması çiftçimizi memnun etmiştir. Uyguladığı doğru politika ve kaynak aktarımlarıyla her zaman Üreticimizin ve Çiftçimizin yanında olmaya devam eden Ak Parti İktidarı ve Hükümetleri olarak, her zaman çalışmalarımıza ve sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.”  diyen Girgin, ayrıca Üreticileri bu alımlar hakkında bilgilendirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Ak Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin açıklamalarına şöyle devam etti:

TMO İpsala Ajans Müdürlüğü 2017 dönemi Taahhütnameli ve Emanet Hububat Alımına 29.06.2017 tarihi itibariyle başlamıştır.Değerli Üreticilerimiz  ‘’Randevularını internet üzerinden www.tmo.gov.tr ‘den veya randevu.tmo.gov.tr adresinden alınabileceği gibi yine internet sitesi üzerinden şube müdürlükleri ile ajans amirliklerinden de alabileceklerdir. Randevu alma işlevi, gerçek kişiler için TC kimlik numarası; tüzel kişiler için vergi numarası ile yapılacaktır. Üreticilere, Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) kayıtlı ürün miktarı kadar randevu verilecek ve sistem ÇKS bilgilerini otomatik olarak sorgulayacaktır. Üreticiler randevu almadan önce İl/ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinden ÇKS bilgilerini güncelleyecektir. Üreticiler randevu almak istediklerinde ‘’Kuruma Vereceğiniz Ürün’’hanesinde sadece seçtikleri ürünün ÇKS bilgilerini göreceklerdir. Randevu alma işlemlerinde ‘’Kuruma Vereceğiniz Ürün’’bölümünde ekmeklik ve makarnalık buğday ayrımı bulunmadığından sadece buğday randevusu verilecektir. Üreticiler ÇKS’deki miktar kadar randevu alabileceklerdir. Randevular, randevu tarihinden bir gün önce saat: 18.00’e kadar internet üzerinden veya iş yerlerine müracaat edilerek iptal edilebilecektir. İş yerine yapılan başvurularda ise kimlik fotokopisi ve dilekçe alınacaktır. Alınan Randevular başka bir kişi için kullanılmayacaktır. Ürün teslimatı esnasında mal sahibi mutlaka ürünün başında bulunacaktır’’ diyerek, Alımlar esnasında göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı başta TMO İpsala Ajans Amiri Vekili Sayın Hilmi Narcu’ya ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.’’ dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)