Edirne’yi Dolu Vurdu.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne'de geçen hafta 42 ila 47 derece arasında seyreden hava, yeni hafta itibariyle serinledi. Pazartesi akşamüstü saatlerinde başlayan yağmur, gece saatlerine kadar etkisini gösterirken dolu yağışı tarlaları, yağış ve fırtına da günlük hayatı olumsu

Edirne'de geçen hafta 42 ila 47 derece arasında seyreden hava, yeni hafta itibariyle serinledi. Pazartesi akşamüstü saatlerinde başlayan yağmur, gece saatlerine kadar etkisini gösterirken dolu yağışı tarlaları, yağış ve fırtına da günlük hayatı olumsuz etkiledi.
Saat 17.00 sıralarında hava kararmaya başlarken akabinde fırtına ve şiddetli yağış başladı. Kısa sürede etkisini gösteren yağmur, hazırlıksız yakalanan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli fırtına ve yağmur nedeniyle trafikte de aksamalar yaşanırken vatandaşlar bir an önce evlerine varabilmek için yoğun çaba harcadı.
DOLU YAĞDI
Fırtınanın başladığı saatlerde yağmurun ardından dolu da etkisini gösterirken kısa süre yağan dolunun bazı tarladaki ürünlere zarar verdiği öğrenildi.
ÇİFTÇİLER KÖPRÜ ALTINA SIĞINDI
Öte yandan fırtına ve yağmura hazırlıksız yakalanan bazı çiftçiler, ürünlerinin yağmur ve doludan zarar görmesini engellemek adına köprü altına sığındı. Yağmurun dinmesini bekleyen çiftçiler daha sonra tarladaki ürünlerini kontrol etmeye gitti. Bazı araç sürücülerinin de doludan zarar görmemek için köprü altlarında bekledikleri görüldü.
ÇATI UÇTU, AĞAÇ DEVRİLDİ
Şiddetli fırtınada, DSİ Bölge Müdürlüğü'nün yan kısmında bulunan bir binanın çatısının uçtuğu ifade edilirken Yedi Yol Ağzında da bir vatandaşın üzerine ağaç dalı düştüğü kaydedildi.
Şiddetli fırtına ve dolu, yaklaşık 15 dakika yoğun bir şekilde etkisini gösterirken yağmur daha sonra aralıklı olarak akşam saatlerine kadar devam etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)