Akaslan: “Trakya’da doğalgazın olmadığı ilçe kalmayacak..!!”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan ”Biz, 10 yıllık süre içerisinde Trakya’ya toplam 250 milyon dolar yatırım yaptık. Bunlar katlanarak devam edecek. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 100 milyon dolar yatırım yapacağız.” dedi.

GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, yaptığı açıklamada, Trakya Bölgesi’ne ciddi yatırımların yapıldığını belirtirken; 10 yıl içerisinde toplam 250 milyon dolarlık bir yatırım bölgeye yapıldı ve önümüzdeki yıllarda da yatırımların hızla artacağını belirtti.

“Keşan’da havanın temizlendiğini görmek bizi mutlu edecek”

Açıklamasına, “Trakya Bölgesi’ne yapılan büyük yatırımlardan ötürü keyif ve mutluluk duyuyorum.” diyerek, başlayan Akaslan, şunları söyledi: “Trakya’da özellikle Keşan’da kış mevsiminde havaya baktığımızda siyah bir bulut görüyoruz. Fakat, doğalgazın gelmesi Keşan’ın üzerinden bu siyah bulutları kaldıracaktır. Keşan’da havanın temizlendiğini görmek bizi mutlu edecek. Umarım, bu hizmeti vatandaş en iyi şekilde kullanır. Vatandaş, bu hizmeti kullanmaya başlayınca daha da mutlu olacağız. Zahmet olmadan rahmet olmuyor. Biz, 10 yıldır Trakya’da yatırım yapıyoruz. Bundan keyif duyuyoruz. Biz yatırımcılar, yatırım yaptığımızda sonucunu görünce çok büyük bir haz duyuyoruz. Emeklerimizin karşılığını görünce gurur duyuyoruz.”

“Kısa süre içinde Edirne’nin diğer ilçelerine doğalgazı götüreceğiz”

Yatırımın Edirne’nin diğer ilçelerine ne zaman yapılacağı hakkında bilgilendirmede bulunan Tamer Akaslan, sözlerine şöyle devam etti: “Yatırım sadece Keşan’a değil; Edirne’nin diğer ilçelerine de yapılacak. Kısa süre içinde Edirne’nin diğer ilçelerine de doğalgazı götüreceğiz. Tekirdağ’da yatırımlarımız olacak. Şarköy’de yatırımlarımız devam edecek. Kırklareli’nin Saray ilçesinde de, çalışmalarımız devam ediyor ve Saray’da bu sene doğalgaz ateşini yakacağız. Yatırımın Trakya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz, tüm gücümüzle yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

“Önümüzdeki yıllarda, Enez’e projeler yapacağız”

Tamer Akaslan, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz, 10 yıllık süre içerisinde Trakya’ya toplam 250 milyon dolar yatırım yaptık. Bunlar katlanarak devam edecek. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 100 milyon dolar yatırım yapacağız. Önümüzdeki yıllarda da Enez’e projeler yapacağız. Enez’in yoğun gereksinimleri var. 2017 yılında amacımız; Enez’deki projeleri tamamlamak. 3-5 yıllık süre zarfında Trakya’da doğalgazın olmadığı ilçe kalmamış olacak.”

(Deniz Çil Gündemsaros)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)