İpsala Trak

Milletimizin Başı Sağolsun..!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını bildirdi.

Bu içerik 25 Aralık 2023 14:24 tarihinde eklendi ve 355 kez okundu

Operasyonda 7 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıklandı.

ŞEHİT EVLERİNE ATEŞ DÜŞTÜ

ZONGULDAK: Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın şahadet haberi babaocağına ulaştı. Şehidin acı haberi, Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde yaşayan eşi Seda Yazıcı, annesi Miyase ve kardeşlerine İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Esat Can Öztürk tarafından verildi. Şehit Yazıcı´nın 11 kardeşten 9´uncusu olduğu öğrenilirken, 4 ay önce evlendiği ve eşinin 3 aylık hamile olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin memleketi Gümüşhane´nin Şiran ilçesi Telme köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

MALATYA: Irak’ın kuzeyindeki üsse PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 3 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın (22) acı haberi Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaşayan aileye ulaştı. İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Alacakapı Mahallesinde bulunan aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke’de oldukları öğrenildi. Şehidin cenazesi Malatya’nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek.

TOKAT: Saldırıda şehit düşen Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyü nüfusuna kayıtlı olan Sözleşmeli Piyade Er Yasin Karaca’nın şehadet haberi baba ocağına ulaştı.Şehidin şehadet haberini babası Ahmet Karaca ve annesi Zahide Karaca’ya Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus Kaymakamı Emre Çömen, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Tokat İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük verdi. Ş Şehidin evli olmadığı ve 7 kardeşi olduğu öğrenildi.

DENİZLİ: Şehit Piyade Uzman Çavuş Serinkan’ın şehadet haberi askeri yetkililer tarafından Tavas ilçesi Yorga Mahallesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Şehit Serinkan’ın ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın da 2016 yılında Suriye El-Bab bölgesinde meydana gelen bir çatışmada yaralanarak gazi olduğu öğrenildi.

İZMİR: Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın (24) İzmir’deki ailesine şehadet haberi verildi. Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı şehit Günay’ın Buca ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan annesi Firdevs ve babası Ahmet Günay’a acı haberi yetkililer verdi. Şehit Günay’ın cenazesinin memleketi Afyonkarahisar’da toprağa verilmesinin planlandığı öğrenildi.

SİNOP: Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu’nun şehadet haberi, Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Evli ve iki çocuk babası Erenoğlu’nun Yeşilyurt köyündeki babaevine gelen askeri ve mülki yetkililer, aileye şehadet haberini iletti. Bu arada şehit Erenoğlu’nun geçen yıl Pençe-Kilit Operasyonu’nda yaralandığı ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü öğrenildi.

Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER

8.05.2024 16:48:40

Jandarmadan Köyde Bilgilendirme  

Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla jandarma ekiplerince Uzunköprü ilçesine bağlı Muhacırkadı Köyü'nde köy evi bahçesine imece usulü kilit taşı döşeyen vatandaşlarla, İpsala  Yenikarpuzlu ve Turpcular köy yolunda motosiklet sürücülerine

8.05.2024 16:47:59

Pazardere’de Hıdrellez Coşkuyla Kutlandı

Pazardere dallığında vatandaşlar Hıdrellez ateşi yakarak dilek diledi

8.05.2024 16:46:58

İpsala’da Çocuk Oyunları Şenliği Başladı.

İpsala Kaymakamlığı himayelerinde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen İpsala Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde öğrenciler çeşitli kategorilerde dereceye girmek için mücadele ediyor.

8.05.2024 16:45:42

Yeni Müfredat Taslağını İncelediler.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı yeni müfredat taslağı için eğitim uzmanlarının görüş açıklamaları sürüyor. Yüzde 35 oranında sadeleştirmenin yapıldığı taslakta bazı konuların tamamen kaldırılması eleştiriliyor.

6.05.2024 14:04:10

Başkan Kerman’dan Vicdana Davet

“86 Personelle Devrettik,196 Personelle Devraldık.”

6.05.2024 14:03:39

OSB Yönetimi NOVALÜX A.Ş’de İncelemelerde Bulundu.

İpsala Organize Sanayi Bölgesi yönetimi İstanbul’da faaliyet gösteren aydınlatma firması NOVALÜX A.Ş.’de incelemelerde bulundu

6.05.2024 14:03:02

Kerman’a, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden sonra İpsala Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Kerman’a, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

6.05.2024 14:02:31

Girgin, Mezarı Başında Anıldı.

İpsala önceki Dönem Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

29.04.2024 12:36:23

Kerman,"Bizi İzlemeye Devam Edin"

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ile Ankara programını tamamlayan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Kerman, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada İpsala halkına müjdeler verdi.

29.04.2024 12:34:26

Sevgili,"Temel Amacımız İpsala'mızdır."

 İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, geçen hafta İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile gerçekleştirdikleri Ankara ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu