Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi…

Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi…

09 Mart 2018 10:07

Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi…

İpsala Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ile öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği “Öğrencilerden Afrin’e, Bir Selam ”kermesi gerçekleştirildi.

Çarşamba günü saat 11.00´da İpsala Cumhuriyet Meydanında İpsala Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve öğrencileri tarafından Zeytin Dalı harekâtına katılan Mehmetçiklere destek amacıyla yardım kermesi düzenlendi.

Düzenlenen kermese İpsala Kaymakamı Ali Uysal, Belediye Başkanı Mehmet Kerman, MHP İlçe Başkanı Ramazan Avkıran, Belediye Meclis Üyeleri Suat Batı, Kerim Bayraktar, Yusuf İder Baro Temsilcisi Av. Murat Gürkan, İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz, Hudut Kapısı Emniyet Şube Müdürü Göksel Demiralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Serkan Palabıyık ve Erdem Mısırlı ve Kamu, Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, "İpsala Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğine, öğrencilerimize, idareci ve öğretmenlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Zeytin Dalı Harekâtında görev alan Mehmetçiklerimizin ve tüm emniyet mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Gazilerimize Allah´tan acil şifalar dilerim." dedi.

İpsala Anadolu Lisesi Müdürü Emine Demirel," Vatan, Bayrak uğruna gözlerini kırpmadan ölüme koşan Mehmetçiklerimize destek amacıyla düzenlediğimiz kermesimize katılarak bize destek olan başta Sayın Kaymakamımız Ali UYSAL ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler İpsala Anadolu Lisesi ailesi olarak dualarımız ve küçük de olasa katkılarımızla kahraman Mehmetçiğin yanında olmaktan onur duyuyoruz. Allah onları korusun, yar ve yardımcısı olsun" dedi.     

 İpsala Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Akman, “İpsala Anadolu Lisesi okul aile birliği olrak Afrin´de mücadele eden güvenlik güçlerimize destek adına küçük bir katkımız olsun diye böyle bit erkinlik düzenledik. Katılan ve destekleyen herkese teşekkür ediyoruz “dedi.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi… Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi… Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi… Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi… Öğrencilerden Afrin’e,Selam Kermesi…
Yorumlar (0)
Son Haberler
Kerman,

Kerman,"Bizi İzlemeye Devam Edin"

29 Nisan 2024 12:36

Sevgili,

Sevgili,"Temel Amacımız İpsala'mızdır."

29 Nisan 2024 12:34

Köprü İçin Geri Sayım Başladı.

Köprü İçin Geri Sayım Başladı.

29 Nisan 2024 12:33

Çiğ Süt Prim Desteği ile 1. Dönem Buzağı Desteği Ödemelerine Başlandı

Çiğ Süt Prim Desteği ile 1. Dönem Buzağı Desteği Ödemelerine Başlandı

29 Nisan 2024 12:33

Yağmurla Birlikte Çamur Yağdı.

Yağmurla Birlikte Çamur Yağdı.

29 Nisan 2024 12:32

Çok Okunanlar