İpsala’da Su  Durumu Masaya Yatırıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Havaların kurak gitmesi ve yeterli derece yağışların olmaması üzerine çeltik ekimine hazırlanan üreticiler, birlikler ve kooperatifler bir araya gelerek toplantı yaptı.

İpsala Kaymakamı ve Çeltik Komisyonu Başkanı Ömer Sevgili’nin başkanlık ettiği toplantıda çeltik ekilişi öncesi barajlardaki doluluk oranları ve mevcut durum hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

DSİ Sosyal tesislerinde yapılan toplantıda konuşan İpsala Kaymakamı ve çeltik komisyonu başkanı Ömer Sevgili,2023 yılı çeltik ekim sezonunun yaklaştığını belirterek ”Akşamdan beri yağan yağmur biraz olsun yüzümüzü güldürdü. Biz sık sık bir araya gelerek kararları ortak alacağız. Su konusunu takip edeceğiz. Şu anda Meriç nehrinin su debisindeki risk devam etmektedir. Gelişmeleri yetkili arkadaşlarımızla birlikte takip edeceğiz. Sık sık toplantılar yapmak suretiyle bu durumu aşmanın gayreti içinde olacağız.Yağışların yeterli seviyede gerçekleşip tüm Çiftçi kardeşlerimize bereketli bir yıl olmasını diliyorum” ”dedi.

 

Birlik ve Kooperatif başkanları da söz alarak görüşlerini ifade etmesi ile toplantı sona erdi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala’da Su  Durumu Masaya Yatırıldı. İpsala’da Su  Durumu Masaya Yatırıldı.
Yorumlar (0)